La Fuente

DJ La Fuente is een Nederlandse DJ die geboren is op 13 oktober 1983 als Job Smeltzer. Hij is gespecialiseerd in het spelen in produceren van House Music, binnen dit genre ontwikkelde hij dan ook zijn eigen stijl. Dit is wat hem zo speciaal maakt voor mij. Ik hou in het bijzonder van de positiviteit die hij dagelijks overbrengt via zijn Social Media. Hij is zowat dagelijks in het bijzijn van zijn fotografe (Xenia Koopmans) die dagelijks zorgt voor deze interessante content.


Job heeft een samenwerking met verschillende merken. Zo is hij het gezicht van het juwelenmerk Buddha to Buddha. Hij linkte iedere speciale gebeurtenis aan een nieuw armbandje of ring. Zo heeft hij meer dan 1,5KG aan herinneringen hangen aan beide polsen en vingers. Een hele mooie samenwerking die La Fuente maakte wie hij momenteel is.


Ook springt zijn kleding in het oog. Hij werkt vaak samen met ‘KLUBKOUTRE’, een kledingmerk waarmee hij zijn uniek stukken maakt. Zo komt hij steeds voor de dag met kledij waarmee hij iedereen verbaast. Het is onderdeel geworden van zijn persoonlijkheid. Wie weet brengen ze zelf een collectie uit die publiek is…


Samen met JayJay Boske, Nederlandse ex-rugby speler die momenteel heel actief is in de televisiewereld en op YouTube, heeft hij een YouTube-kanaal genaamd DAY1. Op dit kanaal geven ze lifestyle-content voor mannen. Samen met JayJay zocht hij samen achter zijn nieuwe ‘daily driver’, een sportwagen die hij dagelijks kan gebruiken en moest voldoen aan zijn eisen. Samen met de kijkers koos hij deze wagen, dit was dan ook de content die me naar het kanaal lokte.


Ook is La Fuente (Job) een hele grote autoliefhebber. Zo heeft hij een Porsche Panamera Sport Turismo Turbo S als ‘daily driver’, maar ook een McLaren GT4 Clubsport behoort tot zijn collectie. Hiernaast heeft hij ook nog een Ferrari 458 Spider die hij kocht toen voor zijn 30ste verjaardag. Hij beloofde aan zijn grootvader dat dit werkelijkheid zou worden en daar werkte hij hard voor, weer zo’n aspect van hem waar ik erg naar opkijk. Tot slot heeft hij ook nog een Suzuki GSX-R1000R in zijn bezit waarmee hij vaak erop uit trekt wanneer het weer meezit. Een echte autoliefhebber dus!

KLUBKOUTRE X autoliefhebber La Fuente
Job met zijn ‘memories’ van Buddha to Buddha
Job en JayJay ter voorbereiding van DAY1 WOC
Xenia en Job, fotografe en DJ
De Porsche van La Fuente met een gele wrap in samenwerking met Buddha to Buddha tijdens een Streetgasm event

Tags

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.