Ik ben een jonge ondernemer die gedreven is om mee te werken aan innovatieve projecten. In discussie gaan met anderen en zo zelf bijleren, daar sta ik voor open. Ik ben een leidinggevend type die onder druk goed kan presteren. Ook leer ik graag bij van mensen die al langer in het bedrijfsleven staan en die dan ook interessante verhalen te vertellen hebben. Tot slot experimenteer ik graag om zo uit mijn fouten te leren en steeds beter te worden in mijn vak. 

In mijn vrije tijd ben ik vaak bezig met het beluisteren van goede muziek op Spotify. Dit vaak in combinatie met het actief zijn op social media. Ik heb dus veel interesse in digital tools, wat er op de markt is en hoe deze het leven gemakkelijker maken. Zelf gebruik ik verschillende apps voor verschillende doeleinden. Ik beleef dan ook plezier wanneer ik de hedendaagse technologie kan implementeren in mijn dagelijks leven.

Sporten doe ik ook vaak. Lopen is een makkelijke manier om de conditie op pijl te houden. Basketbal was voor 6 jaar de sport waar ik me iedere week kon in uitleven. Deze competitiviteit heerst er nog steeds en vul ik in door mee te doen aan loopwedstrijden in de streek. Tijdens de winter vind mijn favoriete bezigheid plaats van het hele jaar, de skivakantie. Mij kunnen uitleven in de bergen is super, ik kan er al mijn energie kwijt.